ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД ЮНАКІВ 2007 РОКУ НАРОДЖЕННЯ: ДВІ ЛЬВІВСЬКІ КОМАНДИ КВАЛІФІКУВАЛИСЯ У ФІНАЛ


У Дніпрі та Кам’янському завершилися матчі другого туру чемпіонату України серед юнаків 2007 року народження. Дві львівські команди, а саме КДЮСШ імені Кутенка та СОК «Євроспорт» зуміли вийти до фіналу. Вирішальні матчі чемпіонату України у цій віковій категорії відбудуться у листопаді 2021 року у Харкові. Участь у фінальному турі візьмуть шість команд, які зіграють між собою в одне коло та визначать чемпіона.

Команда КДЮСШ імені Кутенка (тренер Євген Скиба) кваліфікувалася до фіналу турніру, посівши високе друге місце у групі ІІ за підсумками другого туру. Команда Євгена Скиби набрала 9 очок з 15 можливих. Що цікаво, 9 очок у цій групі також набрала команда ДЮСШ імені Анатолія Дідуха зі Львова, однак за додатковими показниками посіли 4 місце у групі і до фіналу не потрапила.

Львівська команда «Євроспорт» (тренери Олексій Єгоров та Юрій Яремчук) показала максимальний результат – 15 очок з 15 можливих і кваліфікація у фінал з першого місця у групі 1. Матчі другого туру у групі 1 відбулися у Кам’янському.