У Львові стартує IV Відкрита першість ДЮСШ-3 пам’яті Вадима Мартинчика


У п’ятницю, 8-го грудня, у Львові розпочнеться 4-й за ліком міжнародний юнацький турнір – Відкрита першість ДЮСШ-3 пам’яті заслуженого тренера України Вадима Терентійовича Мартинчика. У традиційному турнірі, матчі якого упродовж трьох днів, 8 – 10 грудня, прийматиме водний майданчик палацу спорту «Динамо» (вулиця Вітовського 53), візьмуть участь чотири команди, сформовані з гравців 2004/2005 років народження з Молдови, Польщі та України.

За почесні нагороди престижного змагання вестимуть боротьбу юні ватерполісти ВСК «Навігатор» (Кишинів, Молдова), польська ВТС «Полонія» з Битому та дві львівські команди – СОК «Євроспорт» і господар турніру ДЮСШ-3. Зазначимо, що СОК «Євроспорт» замінив в останній момент ще одну польську команду ЮСК «Нептун» із Лодзі, яка по дорозі до Львова, на території Польщі, потрапила в ДТП. На щастя усі живі, але декілька гравців потрапили у госпіталь, тож звісно зіграти у місті Лева юні польські ватерполісти не зможуть. Бажаємо постраждалим якомога швидшого повного одужання і чекатимемо команду ЮСК «Нептун» на нашому турнірі в наступному році.

Переможець та призери Відкритої першості ДЮСШ-3 визначаться у турнірі, який пройде за коловою системою: команди зіграють по одному матчу з кожним із трьох суперників. Поєдинки проходитимуть у форматі чотири періоди по 6 хвилин чистого ігрового часу. Склад команди на майданчику – воротар та п’ять польових гравців. У разі нічиєї команди визначатимуть переможця в серії післяматчевих пенальті – кожна команда в основній серії виконає по п’ять кидків; коли й надалі нічия – то до першого промаху однієї із сторін.

Зазначимо, що очки нараховуються за наступною шкалою: виграш в ігровий час – 3 очки; виграш у серії післяматчевих пенальті – 2 очки; програш у серії післяматчевих пенальті – 1 очко; програш в ігровий час – 0 очок. В разі однакової кількості очок у двох команд, вище місце займає команда, яка виграла в особистій зустрічі; якщо нічия, то враховується різниця м’ячів у всіх іграх. Коли однакова кількість очок буде у трьох або чотирьох команд, то враховуються в такому ж порядку результати матчів між претендентами.

Усі команди нагороджуються пам’ятними кубками, а переможці та призери дипломами і золотими, срібними та бронзовими медалями відповідно. Окрім того авторитетне журі визначить найкращих гравців турніру у трьох номінаціях – «Найкращий воротар», «Найкращий захисник» і «Найкращий нападник».

Водне поло. Юнаки U-14. IV Відкрита першість ДЮСШ-3 пам’яті Вадима Мартинчика

8 – 10 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту «Динамо»

Головний суддя – Олександр Богданов (Львів, національна категорія)

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

8 грудня (четвер)

10:00. Церемонія офіційного відкриття

10:15. ДЮСШ-3 (Львів, Україна) – ВТС «Полонія» (Битом, Польща)

11:15. СОК «Євроспорт» (Львів, Україна) – ВСК «Навігатор» (Кишинів, Молдова)

9 грудня (субота)

10:00. ВТС «Полонія» (Битом, Польща) – ВСК «Навігатор» (Кишинів, Молдова)

11:00. ДЮСШ-3 (Львів, Україна) – СОК «Євроспорт» (Львів, Україна)

10 грудня (неділя)

10:00. ДЮСШ-3 (Львів, Україна) – ВСК «Навігатор» (Кишинів, Молдова)

11:00. СОК «Євроспорт» (Львів, Україна) – ВТС «Полонія» (Битом, Польща)

Прес-служба ВК «Динамо» Львів