З Новим, 2018 роком та Різдвом Христовим!


Дорогі наші Вболівальники!

Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий, 2018 рік упродовж усі 365 днів буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії! Ну й звісно у такий важкий для усієї України час, бажаємо нам усім миру, злагоди і перемоги на Східному фронті та єдності нашої держави.

Ось знову рік Новий іде,

Хай щастя він Вам принесе,

Міцне здоров’я подарує,

Хай радістю Ваш дім квітує.

Любов’ю хай серця живуть,

Тепло душі для Вас несуть.

Хай мир і лад у Вашій хаті будуть,

Хай завжди щирість Вам дарують люди.

Обіцяємо, що у Новому році ми робитимемо усе можливе, аби видовищна гра і переможні матчі вашої улюбленої команди «Динамо» приносили Вам якомога більше радості та яскравих й незабутніх вражень. Ваша неймовірно гаряча підтримка завжди нас надихає і додає нам наснаги та сил й допомагає знайти внутрішні, як фізичні, так і моральні резерви, аби перемагати наших суперників. Обіцяємо, що робитимемо й надалі усе, аби і в 2018-му році своєю грою приносити вам якомога частіше радість та позитивні емоції.

Всього найкращого Вам і Вашим родинам!

З повагою, Ваш ватерпольний клуб «Динамо» (Львів)