Ігор Зінкевич: Пограли на «великій» воді і набралися досвіду


zinkevych_newГоловний тренер ватерпольного «Динамо» Ігор Зінкевич поділився враженнями від міжнародного турніру у польському Лодзі, у якому львівські ватерполісти святкували перемогу, обігравши усіх своїх суперників.

«Перш за все, ставили завдання пограти на «великій» воді, – каже Ігор Зінкевич, головний тренер діючих чемпіонів України. –  Ніхто не ставив завдань перемогти усіх суперників будь-якої ціною. Через різні причини не змогли нам допомогти такі гравці, як Сергій Грішин, Микита Бердніков, Віктор Момот, Богдан Дзядик Незважаючи на це, старалися відпрацьовувати ті тактичні схеми, які не можемо у себе в маленькому басейні.

За нашу команду дебютував молодий Орест Джура. Він є гравцем 2000 року народження, до слова, вихованець нашого гравця Віктора Момота. Його грою, як і в цілому турніром, залишився задоволений.

З командами-суперницями не тільки вдалося зіграти по два матчі, а ще й навести з ними контакти. Для прикладу білоруси запрошують нас на товариські матчі до Мінська. Можливо, перед березневим туром чемпіонату України, що відбудеться у Києві, ми до них і поїдемо. Загалом, команда з Мінська справила непогане враження. У ній грають хлопці 1995-97 років народження. Втім, як і у поляків, у білорусів не усі ланки укомплектовані добре», – сказав Ігор Зінкевич.