Як «динамівці» готуються до вирішальних матчів у сезоні (ВІДЕО)


vitalik_svichovЛьвівське «Динамо» повернулося із завершального раунду регулярної першості України з водного поло. Вперше за кілька років підопічні Ігоря Зінкевича відпустили вперед головного суперника – харківський «Слобожанець». У двох команд рівна кількість очок в активі, однак у харків’ян кращий показник перемог у протистоянні з львів’янами.

Гравець ВК «Динамо» Юрій Маметьєв розповів про причини поразки від «Слобожанця» в останньому турі регулярного чемпіонату: «Не думаю, що опоненти сильніші за нас фізично. Ми поступились у тактиці, виконали не всі установки тренера, не реалізували багатьох моментів».

Від решти візаві львів’яни не залишили каменя на камені. Наставник «Динамо» зазначив: «Проблема в тому, що витратили дуже великі кошти, але значної користі з тих ігор ми не отримали. І ХПІ, і Одеса здалися ще до гри. І результати 16-2, 17-2, 18-2 говорять самі за себе».

Через півтора тижня розпочнеться серія плей-офф. За «золото» підопічні Ігоря Зінкевича боротимуться зі «Слобожанцем» до трьох перемог. Через те, що «динамівці» фінішували другими, стартові дуелі відбудуться 4 та 5 червня на їхній території. А вирішальні – у Харкові.

Zaxid.net