ВК «Динамо»: з корабля – на бал


wpСьогодні вночі ватерполісти львівського «Динамо» за підтримки президента клубу Олександра Свіщова вирушили на міжнародний турнір до Польщі «Кубок президента Островця Свентокшиського».

Діючі чемпіони України та володарі національного кубка в Островці-Свентокшиському представлятимуть національну збірну. За головний кубок змагань, окрім «динамівців», боротимуться збірні Польщі, Молдови, Білорусі та Литви. Перший матч в Островці-Свентокшиському ватерполісти «Динамо» зіграють у п’ятницю, 22 квітня. В 11:00 за київським часом «динамівці» зіграють зі збірною Литви, а о 18:00 – зі збірною Білорусі. 23 квітня «Динамо» зіграє з молдованами (11:00), а 24 квітня – з поляками (11:30).

Головний тренер «Динамо» Ігор Зінкевич на турнір до Польщі взяв 13 гравців, двоє з яких є потенційними новачками команди. Мова йде про воротаря Нестора Бабського та польового гравця Дениса Демоненка. Обоє ватерполістів добре себе зарекомендувала на чемпіонаті України у Дніпродзержинську у складі команди ЛУФК (1998 рік народження та молодші).

Склад львівського «Динамо»:

Воротарі: Олег Раврик, Нестор Бабський

Польові гравці: Юрій Маметьєв, Роман Грищук, Олександр Дядюра, Віктор Момот, Сергій Грішин, Андрій Коноварт, Денис Демоненко, Орест Джура, Юрій Бегень, Віталій Свіщов, Станіслав Дубелір

Головний тренер: Ігор Зінкевич

Арбітр: Вадим Скуратов