Ватерполісти «Динамо» зіграють на міжнародному турнірі в Польщі


4.jpgГотуючись до останнього туру регулярного чемпіонату України, ватерполісти львівського «Динамо» за підтримки президента клубу Олександра Свіщова зіграють на міжнародному турнірі «Кубку президента Островця-Свентокшиcького».

Діючі чемпіони України та володарі національного кубка представлятимуть збірну України. Турнір в польському Островці відбудеться на рівні національних збірних. За головний кубок змагань боротимуться поляки, молдовани, литовці, білоруси та українці.  Перший матч в Островці-Свентокшиському ватерполісти «Динамо» зіграють у п’ятницю, 22 квітня. Міжнародний турнір  триватиме до 24 квітня.

Головний тренер нашої команди Ігор Зінкевич турнір у Польщі розцінює, як тренувальний та підготовку команди до офіційних ігор у чемпіонаті України.

«Для нас головне пограти на «великій» воді і награти ті схеми, які ми не можемо у нашому маленькому басейні та в офіційних матчах», – сказав Ігор Зінкевич.

Що цікаво, минулого року «динамівці» уже перемагали на міжнародному турнірі в Островці-Свентокшиському. У січні 2015 року у фіналі команда Ігоря Зінкевича перемогла збірну Польщі з рахунком 13:5. Окрім поляків та українців, участь у турнірі взяли литовці та молдовани.